Adela dhe Bjordi diskutojne… video & lajm

11/04/2009 00:08

 

 

Adela dhe Bjordi flasin se cfare do te ndodh pasi te dalin nga shtepia e Vellait te Madh, per me teper shikoni videon dhe degjoni me kujdes fjalet qe shkembejne.

 

Back

Search site

© 2009 | te gjitha te drejtat e rezervuara |besi2.tk|besi --- Lecos.