Adela:“Një nga ne të treja do dalë!”

05/04/2009 09:49Adelajda përfiton nga fakti që është vetëm më Republikën dhe i thotë:-“Se të kam këtu tani, kushdo që të dali mos harro atë që të kam thënë, dhe ato i di vetëm ti!” Ajo i kërkon që të mos ja thotë askujt. Republika i kthehet:-“Pse ti dyshon tek mua?” Ato fillojnë diskutojnë për daljen nga shtëpia. Adelajda thotë:-“Një nga ne të treja do dalë!” Sipas Republikës personat që mund të largohen janë ajo dhe Aida. Adelajda i thotë me shaka që ajo e streson duke e mbajtur mendjen tek nominimi. Republika bën batuta në lidhje me daljen dhe thotë:-“Po dola nga një shpullë e keni!” Adelajda i thotë që ajo nuk del nga shtëpia, por do kapet tek flamuri dhe nuk do pranojë. Republika shton me batuta:-“Do vij Arbana dhe të më thotë dil!” Adelajda ia kthen:-“Po dola unë cfarë do bëni ju pa mua!” Sipas Republikës më e nevojshme është prania e saj në shtëpi . Republika fillon këndon një këngë për të qëndruar në shtëpi. Aida e dëgjon dhe thotë:-“Nuk kam kaluar nominim më të keq se ky!” Sipas Adelajdës Republika e ka stresuar që në mëngjes me nominimin dhe i ka thënë:-“Zgjohu Adela se je në nominim!”

Back

Search site

© 2009 | te gjitha te drejtat e rezervuara |besi2.tk|besi --- Lecos.