Adi:“Bjordi është ylli i Bigut!”

05/04/2009 09:48

 

Anjeza dhe Adi bëjnë një bisedë miqësore në kopësht. Ajo i thotë që jeta duhet shijuar,
dhe shton që brenda në shtëpi banorët i mendojnë gjërat më shumë sec duhet. Ajo thotë:-“Bëji gjërat si t`i ndjesh!” Adi i thotë që Bjordi nuk e ka këtë gjë. Ajo e aprovon duke thënë që ai është i vecantë nga të gjithë. Anjeza vazhdon:-“Ai njeri di vetëm të falë dashuri!” Dhe Adi mendon si ajo dhe thotë:-“Ai është ylli i Bigut!” Sipas Anjezës Bjordit nuk ia vlerësojnë veprimet e tij. Adi e kundërshton duke i thënë që ato nuk kanë hyrë për të vlerësuar njëri-tjetrin pasi atë gjë e ka në dorë publiku. Adi thotë:-“Njerëzimi do njerëz si ty!”

Back

Search site

© 2009 | te gjitha te drejtat e rezervuara |besi2.tk|besi --- Lecos.