“Arin shyqyr që e kemi”

25/04/2009 09:56

 
Bjordi dhe Adela bisedojnë se cili mund të dalë nesër. Bjordi thotë se e ka shumë të vështirë të japë një mendim sepse ka filluar të mendojë se të gjithë janë të rrezikuar e në këtë mënyrë mund të dalë edhe Sori që Adela me siguri mendon se nuk del. Sipas tij, edhe Ari mund të mos dalë, madje thotë për të se shyqyr që e kanë. Adela thotë se Moza i kishte thënë se kishte dëgjuar nëpër shtëpi se të gjithë mendojnë se mund të dalin dy banorë nesër. Bjordi ia kthen që të mos merret me të tjerët.

Back

Search site

© 2009 | te gjitha te drejtat e rezervuara |besi2.tk|besi --- Lecos.