Arjoni dhe Anjeza puthen në buz

11/04/2009 17:43

 

arjoni-anjeza-puthen-ne-buz-big-brother-albania-2

Arjoni dhe Anjeza nuk kanë fjetur bashkë si zakonisht. Pasi ngrihet, Arjoni shkon afër Anjezës. Ata qëndrojnë bashkë në krevat duke përkëdhelur njeri-tjetrin gjatë gjithë kohës. Në një moment, Arjoni e puth Anjezën në buzë. Ata vazhdojnë të qëndrojnë ende shtrirë dhe më pas puthen sërish.

Back

Search site

© 2009 | te gjitha te drejtat e rezervuara |besi2.tk|besi --- Lecos.