Arjoni:“Isha i emocionuar!”

11/04/2009 00:11

 

Arjoni dhe Aida diskutojnë në lidhje me nominimet. Aida duke marrë shkas nga nominimi i Anjezës e pyet Arjonin:-“Si po të shkojnë punët me Anjezën?” Ai thotë që gjërat janë në ngjitje, por shton se ajo bie në kontraditë me gjërat që shprehu në spetakël. Aida i thotë që ajo ia la gjërat kohës. Arjoni i thotë Aidës që e priste pyetjen e Arbanës dhe shton:-“Isha i emocionuar!” Aidës i kishte pëlqyer përgjigjja e Anjezës pasi sipas mendimit të saj ajo i la gjërat pezull.

Back

Search site

© 2009 | te gjitha te drejtat e rezervuara |besi2.tk|besi --- Lecos.