Arjoni: Nuk e di a do ta ruaj miqesine

13/04/2009 23:00

 

Arjoni tregoi mendimin e tij, se pas përfundimit të kësaj loje, ai nuk kishte bindje nëse do të mbetej vërtet mik me banorët e shtëpisë. “Një kafe do ta pija me qejf me Sorin e Tanin, por nuk di nëse do të mund t’i konsideroj miq të vërtetë”, u shpreh Arjoni. Ai më pas tha se do të shohë edhe deklaratat e banorëve për të në dhomën e rrëfimit dhe atëherë do të krijojë idenë se cili ka qenë me
të vërtetë një mik real aty brenda. Djali i preferuar nga vajzat për bukurinë e tij, nuk hasi vështirësi
të tregohet mosbesues në lidhje me banorët me të cilët është duke luajtur, pasi natyra e lojës është e tillë që nuk mund të besohet deri në fund te tjetri. Në këtë bisedë, Adela tregoi se kur të mësojë që disa nga banorët të cilët ajo i konsideron të afërt do të kenë folur keq për të, mendon se do të
trishtohet shumë dhe do ta kapë atë person për t’u sqaruar.

Back

Search site

© 2009 | te gjitha te drejtat e rezervuara |besi2.tk|besi --- Lecos.