Banorët më të bukur

29/03/2009 15:26

 

Banorët gjatë javës janë impenjuar shumë me provën e picerisë, dhe për këtë Vëllai i Madh i përgatiti atyre një surprizë. Banorët përfituan një trajtim të plotë nga parukeri “Frida” dhe qëndra estetike “Dea” për t`u bërë sa më të bukur. Meshkujt bën trajtimin për thonjtë, prerje flokësh dhe masazh me skrap, ndërsa vajzat bëjnë të gjitha trajtimet. Qetsori bën shaka me një parukiere duke e pyetur nëse i dukej simpatik. Ajo i thotë që ai është shumë sipatik , por ai ia kthen:-“Po pse atëherë konkurset e bukurisë i fiton Dritani?” Ajo i thotë që për arsye të gjatësisë. Ani u shërbeu kafen parukierëve dhe disa prej banorëve. Arjoni i propozon Bjordit që t`i dekolorojnë flokët, por ndryshon mendim duke thënë:-“Jo, se dalim pastaj si Eminem!”
 Back

Search site

© 2009 | te gjitha te drejtat e rezervuara |besi2.tk|besi --- Lecos.