Britney Spears akuzohet nga roja

20/05/2009 15:54

 

Britney Spears. Foto: Topnews

Ish-truproja e Britney Spears, Kerry Vine, ka akuzuar këngëtaren për shkak të lëndimit gjatë kohës sa kryente detyrën e tij në shtëpinë e saj në Los Angeles gjatë vitit të kaluar.

Në dokumentet e dërguara në gjykatë, thuhet se Vine kishte pësuar lëndime gjatë kohës sa ka ‘punuar për Spears’, dhe akuzon këngëtaren për neglizhencë dhe mossigurim në vendin e punës.

Ai thotë se ka rënë në peshë dhe gjatë asaj kohe është detyruar të paguajë mjekime dhe vizita në spital, duke humbur nga pasuria e tij dhe kapaciteti fitues. Dëgjimi do të zhvillohet më 2 shtator, dhe është rasti i fundit që lidhet me Britneyn.

Back

Search site

© 2009 | te gjitha te drejtat e rezervuara |besi2.tk|besi --- Lecos.