Del Lirita! Jashte cdo parashikimi. Lindin dyshime per vertetsine e lojes

29/03/2009 15:24

 

Doli Lirita ! Banorja me pak e votuar ne te gjitha sondazhet dhe forumet shqiptare ku flitet per Big Brother Albania. Sondazhi yne rendit vajzen nga Kosova si nder me pak te votuarat, ajo ka marr vetem 5% te numrit total te votave. Ne pothuajse te gjitha sondazhet kryesonte Aida dhe ne vendin e dyte Mimoza, por prej te dyjave asnjera nuk doli nga shtepia e Big Brother Albania edhe kete jave. Ndoshta Vellai i Madh preferon te mbaj ne loje Aiden dhe Mozen sepse jane nder konkurentet me te shikuara dhe me te komentuara, por kete asnjeri nuk mund ta di. Ju takon juve, fansave te Big Brother te komentoni dhe te gjykoni kete eleminim. Sa i vertet ishte ky eliminim? Mos valle Big Brother po luan piset?

 

Back

Search site

© 2009 | te gjitha te drejtat e rezervuara |besi2.tk|besi --- Lecos.