Flet Ish i fejuari: Lidhjen e Adelës me Bjordin, si e shoh

11/04/2009 00:10

 Afrimiteti i krijuar mes saj dhe Bjordit si të duket?

Të them të drejtën nuk e kam parë fare. Ajo ka jetën e saj tashmë, mua nuk më intereson më.
Po të pyes ngaqë ti e ke këshilluar para se të hynte në BB të bënte kujdes?
Po e vërtetë, e këshillova për hir të pesë viteve që kishim kaluar bashkë, që të mos krijonte afrimitet me djemtë brenda të sillej ajo që është, dhe më tha se “s’bëhet fjalë fare”… por ja që po e bën.
Mendon se po sillet keq me Bjordin?
Ajo ashtu ka tipin, s’ke ç’t’i bësh.
Si e shpreh dashurinë ajo?
Adela nuk shpreh asnjëherë dashuri. Mendoj se s’e shpreh taman, pasi e ka si për ofendim të tregojë se të do.
Po thua që Adela e ka vështirë të dojë dikë?
Po, mendoj që do vetëm veten.
Shprehja që nuk duron dot tek ajo?
“Kjo jam unë!” dhe ”Kështu di të flas unë…”.

Back

Search site

© 2009 | te gjitha te drejtat e rezervuara |besi2.tk|besi --- Lecos.