GOOGLE TË PËRKTHEN EDHE E-MAILIN

22/05/2009 15:12

Makina më e madhe e kërkimit në botë, Google, njoftoi se në shërbimin e saj të e-mailit, Gmail, do të paraqitet edhe përkthimi automatik i e-mailave.
 


Google aktualisht po bën testimin e mjetit të ri për përkthime online në 41 gjuhë, në kuadër të shërbimit Gmail Labs.

Pajisja për përkthimin automatik njeh gjuhën në të cilën është shkruar porosia, që ka arritur në kutinë postare (inbox) dhe pastaj ju lejon që me një klik të vetëm e tërë përmbajtja e atij emaili të jetë e përkthyer në gjuhën e zgjedhur.

Back

Search site

© 2009 | te gjitha te drejtat e rezervuara |besi2.tk|besi --- Lecos.