Koleksioni “Big Brother”

04/04/2009 23:32

Pjesa e parë e provës javore ka të bëj me “Javën e modës”. Big Brother ka vendosur që banorët duhet të konceptojnë dhe të realizojnë koleksionin pranverë-verë Big Brother Albania 2009. Koleksioni duhet të përbajë veshje kokteji, të përditshme dhe rroba banje. Për t`ia lehtësuar punën Big Brother ka mundësuar praninë e dy stilistëve të cilët i dhanë udhëzime banorëve. Ato dhanë mendimet e tyre në lidhje me veshjet nën konsulencën e stilistëve të cilët i orientonin dhe në lidhje me materialet që duhet të përdorinin. Banorët mësuan si të bënin matjet e përmasave si dhe si ta përdorinin makinën qepëse. Duke parë idetë e banorëve stilistët mendonin që ato do e kalonin pjesën e parë të provës.

Back

Search site

© 2009 | te gjitha te drejtat e rezervuara |besi2.tk|besi --- Lecos.