Letër nga Poli

26/04/2009 08:43

 


Mimoza është një tjetër banore e cila ka marrë një surprizë nga “Big Brother”. Ajo ka marrë dhuratë një arush nga Poli, i cili i kishte shkruar një letër për të. Ai i ka shprehur dashurinë, dhe mbështetjen e tij për vazhdimin e ëndërrës së saj në “Big Brother”. Ajo u shpreh shumë e lumtur nga kjo letër. Poli bashkë me letrën dhe arushin i kishte dërguar dhe një foto të cilën ajo e shikonte me shumë dashuri. Banori i parë të cilit ka dashur t`ia tregojë këtë letër, ka qënë Adelajda e cila është gëzuar shumë për Mimozën.
 

Back

Search site

© 2009 | te gjitha te drejtat e rezervuara |besi2.tk|besi --- Lecos.