Mbështetje për Adelajdën

29/03/2009 15:25

Adelajda është një prej konkurenteve pas të cilës publiku është afeksionuar shumë.
Arbana i komunikon për një surprizë në dhomën e akuariumit. Aty e priste një tufë me lule, dhe një letër nga shoqata e grave të Kavajës. Ato i shprehin mbështetjen e tyre për të. Adelajda është shprehur:-“Është mesazhi më i bukur dhe që më jep më shumë forcë. Shumë faleminderit!” Ajo ia lexon dhe banorëve të tjerë letrën dhe shton:-“Kjo ishte vërtet një surprizë e bukur!”

Back

Search site

© 2009 | te gjitha te drejtat e rezervuara |besi2.tk|besi --- Lecos.