Mimoza: “Më mungon Bika!”

11/04/2009 00:12

 

Adelajda dhe Mimoza qëndrojnë në dhomë dhe diskutojnë për Republikën e cila është larguar. Mimoza thotë:-“ Më mungon shumë ajo!” Dhe Adelajda thotë të njëjtën gjë dhe shton që i ka marrë malli për të gjithë banorët e eleminuar. Mimoza i thotë që e ka marrë malli për Liritën dhe Mesidën, pasi ishte më e afruar me to. Adelajda flet për Mesidën duke thënë që për mendimin e saj ajo ishte një vajzë e mirë. Adi hyn në dhomë dhe hedh disa rroba sipër krevatit dhe largohet. Ato marrin shkas nga kjo, dhe diskutojnë sërisht për Republikën duke thënë se cfarë do bënte ajo nëse do ishte ende në shtëpi. Mimoza thotë:-“Do kishte bërtitur nuk dua rroba tek krevati!”

Back

Search site

© 2009 | te gjitha te drejtat e rezervuara |besi2.tk|besi --- Lecos.