“Mos harro veten”

25/04/2009 09:57
Adi i jep disa këshilla Bjordit për mënyrën si po vepron në shtëpi. Ai i thotë se historia e tij është shumë e bukur dhe duhet ta vazhdojë me këtë pasion që ka, por pa harruar në këtë mes edhe veten. Sipas tij, njerëzit kanë nevojë të dëgjojnë se cfarë ai ka për të thënë. “Ke kohë për t’i bërë të gjitha”- përfundon këshillën Adi.

Back

Search site

© 2009 | te gjitha te drejtat e rezervuara |besi2.tk|besi --- Lecos.