“Nesër në nominim”

25/04/2009 09:56

 
Adela dhe Moza sapo janë zgjuar nga gjumi dhe dalin në kpësht për të ngrënë mëngjesin. Ato fillojnë të bisedojnë për të shtunën. Adela shprehet se nesër do të dalë në nominim patjetër dhe se mjaft pushime bëri. Edhe Moza mendon kështu se këtë javë ka për të dalë dhe ajo në nominim. Ato bisedojnë edhe se cili banor mund të dalë nesër. Adela mendon se do të jetë djalë sepse janë më shumë në numër por do të dëshironte të dilte Juna. Moza mendon se ka për të dalë Ari, por Adela thotë se me aq sa ka thënë Ari, ai ka shumë shoqëri që do të donin e do të realizonin qëndrimin e tij për një kohë të gjatë në shtëpi. Ajo shton se një pretendent i mirë për të dalë mund të jetë Arjoni.

Back

Search site

© 2009 | te gjitha te drejtat e rezervuara |besi2.tk|besi --- Lecos.