polici portokalli per banoret bb 2

14/03/2009 11:56

 

REPUBLIKA KASMAHU
1 - Pa shumë përvojë
2 - E dashur kur do
3 - Pëlqen Arjonin, por e sheh
si të pamundur
ADELAJDA XHAMANI
1- Shumë simpatike, portret me tipare mishtore
2- Flet pak si shumë
3- Ndihet e kërcënuar nga rivalet
ZHULJETA DACI
1- Mendon se është pikë kyçe e “Big Brother 2”
2- I gënjen portreti kur thotë se s’gënjen
3- Po e verbon Arjonin me fjalë
AIDA TROKA
1- Egoiste
2- Ofendon të tjerët nëse nuk bëjnë (mendojnë) atë që ajo bën (mendon)
3- I duhet një rivale që të shihet se kush është në të vërtetë
LIRITA HALILI
1- I shmanget bisedave që vetë i nis, me zë të ulët
2- Sens humori
3- Nuk ka shfaqur ende një identitet të qartë
MIMOZA KRASNIQI
1- E bukur
2- Dashuron veten dhe shikimet e djemve
3- Pasive në maksimum
ARDJAN POJANA
1- Me përvojë
2- I distancuar pak nga të gjitha grupet që janë krijuar aty
3- Nuk ngjan më me Ardjanin që pamë në fi llim
PAVLIN POLIA
1- Shumë shumë pasiv
2- E vetmja gjë që na ka bërë të shohim është që rri dhe sheh
3- I heshtur si bora mes së cilës është rritur
DRITAN SHEHAJ
1- 70 për qind serioz dhe 30 për qind pasiv
2- I duken të tjerët si të lëshuar dhe jo të përmbajtur
3- Pas tri javësh, qeshi për herë të parë
BJORDI MEZINI
1 - I përkëdhelur
2 - I pafat me gocat
3 - Shumë i ndjeshëm
ARJON MUÇA
1 - Simpatik
2 - Ka fobi nëse fl asin keq për të
3 - Po i zvogëlohet gjithnjë e më shumë infl uenca në shtëpi
QETSOR FERUNAJ
1 - Shumë i shkathët
2 - Elastik në dialog dhe situata
3 - E ka marrë lojën si një pushim, ndoshta tremujor

1 - Si të duket karakteri i personazheve të këtij edicioni të “Big Brother”, muzikë rock apo e qetë?
Banorët e këtij edicioni të “Big Brother” janë muzikë e qetë.

2 - Si të duket niveli i aktrimit të tyre?
Mesa po ndjek, më është krijuar bindja se ka nga ata banorë që dinë ta fshehin mirë strategjinë e tyre. Por ka edhe nga ata që e kuptojnë, por ruhen, ngaqë nuk janë aq të aftë sa ta fshehin. Ajo që më bie më shumë në sy është fakti se dy apo tre prototipa kanë zgjedhur të rrinë pasivë ndaj gjithçkaje që ndodh në shtëpi dhe kjo sjell që ata të mos kandidohen javë pas jave.

3 - Po të ishe regjisori në një film, çfarë roli do t’u besoje atyre?
Filmin do ta quaja “ASHEN’SORI”.
Do t’i fusja të gjithë në një ashensor që bllokohet të paktën për dy orë. Normalisht, që të gjithë do ta humbisnin durimin njëri pas tjetrit, me përjashtim të njërit
nga banorët, që do ta merrte fare lehtë situatën, i cili është Qetsori. (Ashensori-Qetsori) Hahaha… Vajzat do të ishin ato që nuk e vrasin mendjen për të shpëtuar se nuk kanë dhomën e tyre të zhveshjes. Moza do qante pse nuk ka një pasqyrë të shohë veten se mos i është prishur makijazhi, Bjordin do ta zinte paniku, Pavlini do t’u thoshte të tjerëve më zgjoni nga gjumi kur të rregullohet, Aida me Liritën do të bënin fajtore për mungesën e hapësirës Adelajden dhe Erjolën (dy më trupvoglat)… Bika do zihej me Arjonin pse më pe, jo s’të pashë…etj., etj.

Back

Search site

© 2009 | te gjitha te drejtat e rezervuara |besi2.tk|besi --- Lecos.