Surpriza për Qetsorin

12/04/2009 09:35

Qetsori është një nga banorët i cili ka shfaqur një karakter të fortë, por që në brendësi fsheh ndjeshmëri. Gjatë spetaklit Qetsori ka ndjekur një klip të bashkëshortes së tij në klinikë. Ai mori një mesazh nga ajo që fëmija që ajo pret ishte një vajzë. Banorët i shprehin dëshirën që të jenë ato që të vendosin për emrin e saj. Por “Big Brother” nuk mbaroi këtu me surprizat për të. Qetsorit iu mundësua dhe një takim me bashkëshorten e tij . Ai u emocionua shumë nga ky takim.

Back

Search site

© 2009 | te gjitha te drejtat e rezervuara |besi2.tk|besi --- Lecos.