Surprizë për Aidën

29/03/2009 15:25

Një jetë me mungesa. Kështu mund të përkufizohet historia e Aidës, njërës prej banoreve. Ajo ka treguar që ka humbur nënën kur ishte fëmijë ,dhe pak më vonë ka humbur dhe të atin. Motra i jeton larg, dhe i dashuri e ka lënë për të ikur në Amerikë,edhe pse lidhja e tyre është ende e fortë dhe për t`u kuptuar. Big Brother gjatë spetaklit i ka bërë asaj një surprizë, dhe është ajo që ka vendosur që ta pranojë,ose jo. Ajo takon shoqen e saj të ngushtë Junën. Aida u gëzua shumë nga kjo surprizë. Juna i shprehu mbështetjen e saj dhe të njerëzve të saj të afërt. Të gjithë banorët e pritën me duartrokitje.

Back

Search site

© 2009 | te gjitha te drejtat e rezervuara |besi2.tk|besi --- Lecos.