“Të kam xhan lepurushi im”

12/04/2009 09:36

 

Ani ishte një nga banorët për të cilin “Big Brother” kishte organizuar një surprizë. Ai gjatë jetesës brenda në shtëpi ka folur për një histori dashurie të cilën ai e ka përjetuar në cdo cast. Gjatë spetaklit është ndjekur një klip ku Ani ka treguar për këtë dashuri. Ai ka dëgjuar një audiomesazh të vajzës së zemrës së tij e cila ka shprehur:-“Të pres dhe të kam xhan lepurushi im!” Banorët janë gëzuar nga surpriza e Anit, dhe Mimoza i ka thënë :-“Na u martove!”

Back

Search site

© 2009 | te gjitha te drejtat e rezervuara |besi2.tk|besi --- Lecos.