Adela: Juna më ka inat

21/04/2009 11:57

 

adela per junen big brother albania 2 Adela: Juna më ka inat

Adelajda ka diskutuar me Arin dhe ky i ka thënë që Juna e ka nominuar atë. Ajo e diskuton me Mimozën këtë gjë . Adelajda i thotë:-“ Dhe nëse nuk do më thontë Ari ajo duket që më ka inat!” Mimoza i tregon një rast kur Junida pasi kishte dëgjuar Adelajdën me Bjordin kishte komentuar për zërin e saj të lartë. Adela i thotë :-“Pse shtëpia e saj është kjo, dua të bërtas!” Ajo fillon të komentojë për Junidën që i shkon pas Adit, dhe shton:-“Meqë më paska inat, e kam dhe unë!” Sipas Mimozës arsyeja që Juna mund ta ketë inat Adelajdën është pasi do shumë Bjordin. Adelajda i kthehet:-“Me dy javë e dashka Bjordin, ajo do të duket!”

Back

Search site

© 2009 | te gjitha te drejtat e rezervuara |besi2.tk|besi --- Lecos.