Aida,e bera per ta njohur mimozen

25/03/2009 15:42

Gjatë debatit midis Aidës dhe Adelës, kjo e fundit i tha Aidës se i ishte shprehur dikujt, që më pas ia kishte treguar asaj, se Adelajda nuk e donte qytetin e vet. Duke komentuar më pas këtë me Liritën, Aida tha se Adelës ia kishte treguar Mimoza dhe se ajo e kishte bërë qëllimisht, për të kuptuar nëse Mimoza do të shkonte t’ia thoshte apo jo Adelës. “Këta kujtojnë se unë e hap gojën kot!” – i ka thënë ajo Liritës. Në të vërtetë, sipas saj, p.sh gjatë debatit, ajo kishte studiuar gjatë gjithë kohës si Anjezën, si Dritanin, si të tjerët.

Back

Search site

© 2009 | te gjitha te drejtat e rezervuara |besi2.tk|besi --- Lecos.