Aida Troka : Seksi dhe Qyteti

25/03/2009 23:59

 

aida-seks-big-broher-albania-2

Aida ka propozuar që së bashku me banorët e tjerë të diskutonin temën “Seksi dhe Qyteti”. Fillimisht banorët kanë qenë pak të rezervuar, por më pas kanë nisur të diskutojnë më lirisht. Ata kanë folur e debatuar, herë duke sjellë raste konkrete nga eksperienca e tyre jetësore apo e dikujt që ata njihnin e herë duke folur në prgjithësi, në parim, mbi këndvështrimet e ndryshme të raportit femër-mashkull, të marrëdhënieve seksuale, të rolit që luan mentaliteti shoqëror në gjithë këtë e për shumë argumente të tjera brenda të njëjtës tematikë. Megjithëse, që në fillim, Aida ka thënë se meqë tema mund të dukej delikate, cilido që nuk donte të qëndronte, ishte i lirë ta bënte, banorët e shtëpisë kanë qëndruar që të gjithë. Të parat që janë larguar kanë qenë Republika e Mimoza, sepse, siç tha Republika, po u vinte gjumë.Në “talk show-n” e Aidës, i ftuar special ka qenë Adi, ndërsa opinionist i parë, Bjordi.

Back

Search site

© 2009 | te gjitha te drejtat e rezervuara |besi2.tk|besi --- Lecos.