Anjeza | Big Brother Albania 2

24/03/2009 23:15

Banorja me e Re e Big Brother Albania: Anjeza
Viti i lindjes: 1988
Vendlinja: Tirane
Vendbanimi: Tirane
Profesioni: Vazhdon studimet ne degen e Juridikut ne “UFO UNIVERSITY” , dhe aktualisht Parukiere ne nje nga sallonet më me emer ne Tirane, Sallon Bukurie “Frida”
Hobby: te ndryshoje look sa me shpesh, nuk mund te jetoje pa gersheret e saj. Nje nga deshirat me te medha ka qene pjesmarrja ne B.B sikurse Arti dhe Spektakli jane nje pjese e zemres se saj.

 
Back

Search site

© 2009 | te gjitha te drejtat e rezervuara |besi2.tk|besi --- Lecos.