Anjeza: Dua të jem e vecantë

26/03/2009 00:01

 

anjeza-dhe-adi-big-brother-albania-2

Ndërsa banorët kërcejnë me muzikën në sfond ,Anjeza dhe Dritani bisedojnë në kopësht. Anjeza i thotë që nuk e ka për turp punën. Dritani i thotë që sipas mendimit të tij, ajo është e zonja në profesionin e saj, pasi e shikon në mënyrën se si ajo stilon flokët e vajzave. Ajo thotë që do merret me vajzat vetëm për spetaklin e të shtunës. Anjeza tregon që është një tip që do të jetë e rregullt, dhe që i kushton vëmendje pamjes së saj. Ajo thotë:-“Dua të jem e vecantë nga të tjerët!”

Back

Search site

© 2009 | te gjitha te drejtat e rezervuara |besi2.tk|besi --- Lecos.