Anjeza: “Kush është Bjordi?”

26/03/2009 00:00

Anjeza kërkon të njohë më shumë Bjordin dhe ulet pranë tij. Ajo i thotë që ato nuk e njohin njëri-tjetrin. Sipas saj fakti që e ka ndjekur nga jashtë, nuk do të thotë që ajo e njeh atë. Bjordi i thotë:-“Normal,mua nuk po më njohin këta që janë brenda!” Ai vazhdon duke thënë që personat në shtëpi mund të njohin vetëm 2% të Bjordit. Anjeza i thotë:-“Nëse ato të njohin kaq pak, i bie që ti të mos kesh qënë vetvetja këtu.” Sipas Bjordit arsyeja është se personat e shtëpisë, nuk i intereson ta njohin atë. Anjeza i thotë që ajo shumë e interesuar të njohë të gjithë banorët, por në vecanti Bjordin, pasi ka shumë kuriozitet për të. Ajo vlerëson tek ai faktin që i respekton shumë femrat. Bjordi e pyet:-“Cfarë do të dish nga Bjordi?” Ajo i thotë:-“Kush është Bjordi?” Ai i thotë që ka zgjedhur një pyetje shumë të vështirë, pasi nuk pëlqen të flasë për veten. Ajo i thotë që dhe ajo nuk i pelqen të tregojë shumë për veten, por ja lë në dorë personave që ta kuptojnë me veprimet, me mendimet e saj. Bjordi i tregon shkurtimisht për jetën e tij. Ajo e pyet:-“Cfarë kërkon prej një femre?” Ai i thotë që femra duhet të ketë feminilitet, dhe ta kuptojë. Tek njerëzit ai thotë që në përgjithësi vlerëson sinqeritetin dhe te mirën. Ajo vazhdon me pyetjet:-“Po për mua si e ke ndjesinë,jam e mirë apo e keqe?” Ai i kthen:-“Do të të studjoj!”

Back

Search site

© 2009 | te gjitha te drejtat e rezervuara |besi2.tk|besi --- Lecos.