Arjoni : Moza mund dhe ta fitojë

23/04/2009 16:42

 

arjoni-per-mozen-me-qetsorin-big-brother-albania-2

“Moza mund dhe ta fitojë!”- ka thënë Arjoni duke biseduar me Qetsorin. Sipas këtij të fundit, Moza po shkonte pa u ndjerë deri në finale. Qetsori ka shtuar se ajo që thoshte Arjoni mund të ishte e vërtetë dhe mëse e sigurtë, nëse deri në finale ata ishin skualifikuar dhe mbetej një katërshe e dobët. “Mbase e ka lënë që javën e finales të nxjerrë karakterin e saj të vërtetë!”- ka thënë Qetsori. “Më vjen shumë keq, që doli një si Aida dhe vazhdon të qëndrojë një si Moza!” – ka thënë Arjoni. Qetsori ka thënë se Aidës mirë t’i bëhej që e mbronte Mozën. “Rrezik ajo mund dhe ta ketë nominuar Aidën!” – ka thënë Qetsori.

Back

Search site

© 2009 | te gjitha te drejtat e rezervuara |besi2.tk|besi --- Lecos.