Bika: “Ndjehem e zhvlerësuar!”

26/03/2009 21:58
Gjatë provës se picës të gjithë banorët u impenjuan për këtë. Picat Qetsor, Adelajda dhe Adi ishin ndër më të kërkuarat nga telefonuesit. Jo të gjithë kishin shumë kërkesa, ndër to ishte dhe Republika e cila ishte shumë e mërzitur për këtë fakt. Ajo i thotë Adit:-“E ndjej veten të zhvlerësuar!” Banorët mundohen t`ia ngrenë moralin duke u bërë kërkesë teleshikuesve që të prosisnin nga Pica Bika. Pas provës ato diskutojnë për provën dhe mënyrën se si do e organizojnë ditën tjetër punën. Anjeza i propozon banorëve që në pica të bëjnë zemra. Adi ia kthen me batutë:-“Unë propozoj që picat t`i bëjmë në formë celulari.”

Back

Search site

© 2009 | te gjitha te drejtat e rezervuara |besi2.tk|besi --- Lecos.