“Dikush më ka inat”

23/04/2009 16:45

 
Eltoni dhe Juna kanë dalë në kopësht për të pirë kafen e mëngjesit dhe duke e shoqëruar me cigare. Ai ankohet se dikush ia ka mbaruar cigaret dhe ia merr nga vendi ku ai i mban. Juna i thotë që t’ia japë asaj që t’i vendosë ku i mban ajo të sajat. “Le të provojë ndonjë t’i marrë”- shprehet ajo dhe vazhdon të thotë se ka nga ata banorë të paskrupullt, me të gjitha të “mirat” bashkë që bëjnë sjellje të tilla, pasi kanë boshllëqe dhe kanë ardhur në shtëpi për t’u shfrehur për problemet personale. Eltoni ankohet edhe për rrobat apo fletat që kishte nësuar gjuhën kineze se i kishte gjetur përtokë, pasi dikush ia kishte hedhur. “Ndonjë inatci do ketë qënë, por nuk e di se kush”- thotë ai.

Back

Search site

© 2009 | te gjitha te drejtat e rezervuara |besi2.tk|besi --- Lecos.