djemt e Big brother "shaka per vajzat"

24/03/2009 10:24

 

Djemtë qëndrojnë në kopësht dhe diskutojnë për t`i bërë një shaka vajzave. Protagonist në shaka do jetë Ani i cili do fshihet tek dhoma e tyre. Ata mendojnë për vende të ndryshme ku mund ta fshehin. Arjoni mendon që ta fshehin tek koshi i rrobave. Adi thotë Anit:-“Unë do vej kllufin e jastikut ,dhe do të vë si jastik tek krevati i vajzave.” Ai ia kthen:-“Po dal më i gjatë se jastiku unë!” Por Qetsori i thotë:-“Do i mbledhësh pak këmbët ti ,ose do të vendosim në formë ambazhuri.” Sipas tij një shaka duhet t`ja bëjnë vajzave. Arjoni thotë që shakanë nuk duhet t`ja tregojnë Bjordit, pasi ai mund t`ua zbulojë. Ani propozon që shakanë t`ia bëj Bjordit ,dhe Adi mendon që Ani të futet në dollap, dhe të bëj zhurmë në mënyrë që ta trembë.

Back

Search site

© 2009 | te gjitha te drejtat e rezervuara |besi2.tk|besi --- Lecos.