Dritani po gabon rëndë!

22/03/2009 19:39
Duke biseduar me Arjonin, Qetsori i ka thënë atij se Dritani po gabonte rëndë, sepse po sforcohej të ishte korrekt, të ishte i rregullt, të çohej në orar e shumë të tjera. Por, sipas tij, asnjë nga banorët nuk po e vinte re këtë. Ai ka shtuar se nëse ai gatuante se e kishte hobi apo pasion, Dritani zgjohej herët për garë. Qetsori ka shprehur gjithashtu edhe frikën se Tani mund të shkonte deri në fund të lojës, pa u nominuar asnjëherë. Sipas mendimit të tij, dalja nga shtëpia, kësaj jave do të diskutohej mes Liritës dhe Mimozës, nëse kjo e fundit nuk do të dinte të luante siç duhej.

Back

Search site

© 2009 | te gjitha te drejtat e rezervuara |besi2.tk|besi --- Lecos.