“Duhen ambiente argëtimi”

23/04/2009 16:45

 Ari dhe Sori diskutojnë për ambjentet e argëtimit të cilat janë shumë të pakta ose mungojnë në Shqipëri. Ata mendojnë se ato janë të nevojshme për njerëzit për shlodhje, për të harruar streset e ditës. Sori tregon se në zonën e tij, frekuentojnë Llogaranë, që ka ambiente relaksuese, por Ari mendon se edhe afër metropoleve, ambientet shlodhëse janë të domosdoshme. Sipas tij, nuk është e nevojshme që të frekuentohen vetëm kafenetë, por duhen edhe ambiente të tilla apo edhe ambiente sportive, sidomos për rininë shqiptare.

Back

Search site

© 2009 | te gjitha te drejtat e rezervuara |besi2.tk|besi --- Lecos.