Eltoni : Do ta bëja Mozën si Kate Moss

21/04/2009 11:59

 

toniajoni-per-mozen-big-brother-albania-2

“Moza është bërë shumë e mirë sot!”- ka thënë Arjoni, duke biseduar me Anjezën dhe Eltonin. Ky i fundit i ka thënë se Mimoza ishte përditë shumë e mirë. Më pas ai ka shtuar se po të merrej me modë, do ta bënte Mozën si Kate Moss. Sipas Arjonit, ajo ishte e mirë ashtu sic ishte. Për të dy djemtë nganjëherë ajo e tepronte në tualetin që përdorte.

Back

Search site

© 2009 | te gjitha te drejtat e rezervuara |besi2.tk|besi --- Lecos.