Eskluzive: Virusi, analisti i Big Brother, perjashtohet nga emisioni

23/03/2009 12:39

Burime te sigurta informacioni te BigBrotherAlbania2 na informojne se: Analisti i kolltukut te zi te emisionit Big Brother Albania, konkretisht VIRUSI, qe nga mengjesi i sotem nuk do te jete me pjese e stafit drejtues te ketij emisioni.Nuk dihen akoma shkaqet se perse Virusi, sot nuk eshte lejuar qe te hyje ne ambientet monitoruese dhe zyrtare te shtepise. Pra vellait te madh, tashme i duhet te gjeje nje analist tjeter, per te ndjekur problemet ne fushen e tij, gjate vazhdimit te emisionit.Kush do te jete ky valle?

Back

Search site

© 2009 | te gjitha te drejtat e rezervuara |besi2.tk|besi --- Lecos.