Lirita:mos u merr me Adelen

25/03/2009 15:41

Lirita i ka thënë Aidës të mos merrej me Adelën, pavarësisht se cfarë mund të thoshte kjo e fundit. Sipas Liritës, Aida po nervozohej më shumë se ç’duhej. Aida i ka thënë se donte t’i tregonte “zyshes” se ajo nuk ia mbyllte dot gojën. “Ajo do të më tregojë sa e përkrahur është!” – ka thënë Aida dhe ka shtuar se kjo nuk i interesonte aspak, sepse ajo ishte në gjendje përballonte edhe atë edhe përkrahësit e saj. Dhe këtë po përpiqej të tregonte.

Back

Search site

© 2009 | te gjitha te drejtat e rezervuara |besi2.tk|besi --- Lecos.