Mimoza - Anjeza nervozohet kur më mburrin!

27/03/2009 22:36

 


Sipas Mimozës, Anjeza bëhet shumë nervoze kur të tjerët i bëjnë komplimenta Mimozës. Ajo u ka kujtuar Republikës dhe Adelajdes, momentin kur dikush nga banorët i kishte cilësuar bukurinë dhe ka imituar reagimin e Anjezës. Mimoza tregoi se siç i kishte thënë dhe Anjezës, asaj i pëlqenin komplimentet dhe ndihej e lumtur kur dikush e komplimentonte. Por kjo e fundit, sipas saj, ishte diçka që Anjeza nuk mund ta duronte. Sipas Mozës, grricja e Anjezës me të, për punën e çorapeve, ishte rrjedhojë e kësaj, gjë që nuk i dukej fort normale. “Shpresoj të qëndroj sa më gjatë në shtëpi, - u është shprehur vajzave Mimoza, - që të shoh me çfarë mendimi ka ardhur!”.

Back

Search site

© 2009 | te gjitha te drejtat e rezervuara |besi2.tk|besi --- Lecos.