Mimoza : Ti je bërë xheloze

23/04/2009 16:44

 

moza-per-xhelozine-e-adeles-big-brother-albania-2

“Që ditën e parë, nga gjithë shtëpia, mua Bjordi më pëlqeu!” – i ka treguar Adela Mimozës, në prani të tij. Mimoza i ka thënë se e kishte kuptuar shumë mirë këtë gjë, pikërisht kur ajo vinte dhe e pyeste nëse e pëlqente apo jo Bjordin dhe i thoshte të mos e lëndonte e nëse nuk ndjente gjë t’ia thoshte. Adela i është përgjigjur se ato fjalë ia kishte thënë pasi në atë kohë Bjordi i kishte thënë dicka në lidhje me të (Adelën) në dhomën e rrëfimit. “Çfarë xheloze!” – e kanë ngamuar Adelën, Mimoza dhe Bjordi. Mimoza ka thënë gjithashtu se xhelozia e Adelës kishte arritur kulmin në periudhën e afrimit të Bjordit me Mesidën. “Të gjithë e kemi vënë re që je bërë shumë xheloze!” – i ka thënë Mimoza.

Back

Search site

© 2009 | te gjitha te drejtat e rezervuara |besi2.tk|besi --- Lecos.