Moza “Cfarë na bëre moj Mesi!”

24/03/2009 10:23
 

 

Republika dhe Mimoza diskutojnë për banorët e rinj. Mimoza thotë që Ani i pëlqen, pasi me të argëtohet duke treguar një rast me Dritanin. Republika e mbështet mendimin dhe thotë:-“Është i mirë!” Për Mimozën Anjeza i duket vajzë serioze ,dhe thotë që ajo i njeh mirë pasi i ka ndjekur. Ajo thotë që tipi që i pëlqente më shumë tipi i Mesidës dhe thotë:-“Cfarë na bëre moj Mesi!”
Back

Search site

© 2009 | te gjitha te drejtat e rezervuara |besi2.tk|besi --- Lecos.