Prova e javës

29/03/2009 15:22

 

Prova e picave ka rezultuar shumë e suksesshme. Kërkesat për to kanë qënë të shumta gjithashtu personat që kanë porositur kanë dhënë dhe një vlerësim për to. Këtu është varur dhe 50% e provës. Qetsori përgatiti një picë të cilën duhet ta vlerësonin të eleminuarit e “Big Brotherit”. Me tre vota pro, banorët e kaluan provën e javes duke disponuar buxhetin e plotë. Fitimet e picerisë shkuan për bamirësi për institutin e të verbërve. Picat në menu kishin emrat e banorëve dhe sipas porosive është bërë një klasifikim i tyre. Në vendin e tretë është klasifikuar pica Qetsori. Në vendin e dytë është pica Adelajda dhe në vendin e parë është pica Bjordi. Big Brother ka vendosur që personi i parë në klasifikim do jetë dhe kryefamiljari i shtëpisë.

Back

Search site

© 2009 | te gjitha te drejtat e rezervuara |besi2.tk|besi --- Lecos.