Shaka për Liritën

26/03/2009 21:55

Ani i kishte kërkuar banorëve që të luanin një lojë, por ato nuk kishin pranuar. Këtë gjë ai e diskuton me Dritanin. Dritani i thotë që këtë lojë do e propozojë ta luajnë sot, pasi nuk e kanë luajtur asnjëherë. Ai i thotë që Ani nuk duhet të mërzitet pasi ka vetëm një javë brenda në shtëpi, dhe është shumë herët për të njohur banorët. Ani shikon Liritën të ulur tek dhoma e ndenjes, dhe mendon t`i bëj një shaka duke thurur një plan të vogël me Dritanin. Ideja ishte që ta kapin atë pa mendje. Ani duhet e huton Liritën ndërsa Dritani e tremb nga mbrapa. Të gjithë qeshën

Back

Search site

© 2009 | te gjitha te drejtat e rezervuara |besi2.tk|besi --- Lecos.