Article archive

E dashura e Adit, anonime. Pse?

21/03/2009 09:17
  Edhe sa kohë e dashura 25-vjeçare e Adit do të mbetet anonime? Ka dashur të thotë pak gjëra Adi në lidhje me të dashurën e tij jashtë, por duket se kjo më shumë se dëshira e tij, është zgjedhja e vajzës me të cilën ai ka rrëfyer se ka disa kohë që është i lidhur. Nuk dihet pse kaq shumë...
>>

big brothe albania 2 dita 40 (video)

20/03/2009 11:46
>>

Agoni i “Big Brother”: “Seks në shtëpi? Vetëm Zhuljeta dhe Mesida”

20/03/2009 11:32
  Që kur është futur në shtëpinë e “Big Brother” i ka patur idetë e qarta. Ai program mund të ndiqej vetëm nëse aty do të krijoheshin lidhje por jo domosdoshmërisht dashuri. Mirëpo i ardhur nga Kosova, me një mentalitet tjetër, natyrisht që Agoni e reflektoi vështirësinë e tij për t’u...
>>

Big Brother Albania 2 Dita 38 (video)

19/03/2009 16:32
>>

Ish i fejuari i Adeles lidhet me një vajzë tjetër dhe thyen heshtjen

19/03/2009 16:30
  Kanë mjaftuar pak ditë që Goni, ish-i fejuari i Adelajdës ta tregojë me veprime, që nuk e ka mendjen më tek Adelajda. Ai është parë prej disa ditësh të shoqërohet me një tjetër vajzë në Kavajë, duke e shëtitur me makinën e tij, në rrugën kryesore të qytetit. Të njohur të tij kanë treguar...
>>

Flet Liljana, gruaja e Qetsorit: Më shumë na nevojiten 70 mijë eurot, sesa fama

19/03/2009 16:28
  Përse ka hyrë Qetsori në “Big Brother” dhe cili ishte reagimi juaj kur e mësuat këtë fakt? - Arsyet ishin të shumta: ishte çmimi, reklama e biznesit dhe mundësitë që mund të jepen nga pjesëmarrja në këtë “reality show” etj. Sori ma komunikoi vendimin për t’u bërë pjesëmarrës në “Big...
>>

Flet motra e Mimozës, ajo që shkoi për të marrë pjesë në “Big Brother”, por stafi zgjodhi të motrën

17/03/2009 16:43
  Janë pesë motra, Leonita, Njomza, Mimoza, Ardita dhe Fitorja. Njëra më e b ukur se tjetra, ëndrra e çdo djali kur i shikon. Janë dhe shumë mike të mira për arsye të afërsisë me moshën. Moza është motra e tretë ndërkohë që Fitorja është më e vogla, 17 vjeçe dhe cilësohet si motra më e bukur....
>>

Flet mamaja e Bjordit: Adelajda të mos i përgjigjej me arrogancë dhe dhunë

15/03/2009 13:29
  Meqë Adelajda dhe Bjordi kanë krijuar një lloj afrimiteti, çfarë mendon e ëma e Bjordit për këtë lidhje. Një ndjenjë që ka lindur mes Bjordit dhe Adelajdës brenda shtëpisë. Si do ta komentonit? Është një histori, që e ka bërë kurioz publikun. Çfarë do të mund të thonit më tepër? Do desha që...
>>

motra e arjonit :mes arjonit dhe zhuljetes nuk ka asnje histori

14/03/2009 11:57
  Si janë marrëdhëniet e tua me Arjonin? Marrëdhëniet e mia me Arjonin janë shumë të ngushta. Jemi si motër e vëlla, ashtu edhe shokë shumë të mirë. Gjithashtu edhe shoqërinë e kemi të përbashkët. I besojmë shumë njëri-tjetrit dhe flasim edhe për problemet tona që mund të kemi. Mund të më...
>>

polici portokalli per banoret bb 2

14/03/2009 11:56
  REPUBLIKA KASMAHU 1 - Pa shumë përvojë 2 - E dashur kur do 3 - Pëlqen Arjonin, por e sheh si të pamundur ADELAJDA XHAMANI 1- Shumë simpatike, portret me tipare mishtore 2- Flet pak si shumë 3- Ndihet e kërcënuar nga rivalet ZHULJETA DACI 1- Mendon se është pikë kyçe e “Big Brother 2” 2- I...
>>

Items: 171 - 180 of 180

<< 14 | 15 | 16 | 17 | 18

Search site

© 2009 | te gjitha te drejtat e rezervuara |besi2.tk|besi --- Lecos.